Ve bitti bu iş: Ocak ayında imzayı atıyor! Semih Kılıçsoy transferini resmen duyurdular

Semih Kılıçsoy konusunda Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yaz aylarında da adı birçok Avrupa deviyle anılan genç yıldızın yeni adresini İngiliz basını duyurdu. Semih Kılıçsoy, ocak ayında Premier Lig yolcusu olacak. İşte detaylar…

Semih Kılıçsoy, geçtiğimiz sezon kötü bir dönem geçiren Beşiktaş'ta yıldızını parlatmayı başarmıştı. Gösterdiği performansla Avrupa'da birçok büyük kulübün dikkatini çeken ve yakından takip edilen 19 yaşındaki forvet dünyanın en zorlu ligine adım atmaya hazırlanıyor.

SEMİH KILIÇSOY ADA YOLCUSU

Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, Semih Kılıçsoy'a talip oldu. Ada basınında yer alan haberde; İngiliz ekibinin, genç yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdığını aktardı. Nottingham'ın transfer görüşmelerinde erkenden sonuca ulaşmak istediği ve teknik direktör Nuno Espirito Santo'nun Semih Kılıçsoy'u ocak ayında takımda görmek istediği de haberin detayları arasında yer aldı.

SON DÖNEMDE YEDEK KALDI

Beşiktaş, bu sezon kadrosunu oldukça önemli yıldızlarla güçlendirdi. Rafa Silva, Ciro Immobile, Joao Mario gibi isimleri kadrosuna katan siyah beyazlılar hücumda alternatifli bir kadro oluşturdu. Gelen yıldız futbolcuların ardından zaman zaman yedek kulübesinde oturan Semih Kılıçsoy'un ise Premier Lig'den gelen teklife olumlu baktığı aktarılıyor.

BU SEZON İKİ GOL KATKISI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 6 maçta 324 dakika sahada kalan Semih Kılıçsoy takımı adına 2 asist ile skor katısında bulundu. Genç yıldızın güncel piyasa değeri ise 12 milyon euro olarak belirlendi.

www.aksam.com.tr