EMRULLAH SARIYILMAZ
Neymar için bir son dakika gelişmesi yaşandı. Santos'tan ayrılmaya hazırlanan Brezilyalı yıldız, rotayı yeniden Avrupa'ya çevirdi. Pek çok takımla anılan Neymar için nihayet taraftarın beklediği haber geldi.
YENİDEN TEKLİF YAPILDI
İtalya basınında yer alan haberlere göre, Santos ile sözleşmesi aralık ayında sona erecek Neymar'a, yaz transfer döneminde teklif götürdüğü iki kulüpten biri olan Napoli yeniden teklif yaptı.
Haberin detaylarında, futbolcunun menajeri Pini Zahavi ile Napoli arasındaki iletişimin oldukça olumlu olduğu ve bu durumun, Neymar Jr.'ın kulübe tekrar teklif edilmesini sağladığı belirtildi.
Oyuncunun ise şu anda herhangi bir kulüple görüşme hakkına sahip olduğu vurgulanırken Neymar'ın, Napoli'nin teklifine evet diyerek Avrupa'ya geri dönebileceği ileri sürüldü.
PERFORMANSI
Neymar, bu sezon Santos formasıyla 23 resmi karşılaşmada görev aldı. 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncu bu müsabakalarda takımına 6 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Büyük beklentilerle yuvası Santos'a geri dönen Neymar'ın, taraftarla da arasının açıldığı bildirildi.