Ve bitti bu iş! Mauro Icardi resmen imzalıyor

Galatasaray, şampiyonluktan hemen sonra transfer çalışmalarına start verdi. İlk hedef olarak Mauro Icardi'yi belirleyen Galatasaray mutlu sona ulaşmaya çok yakın! Mauro Icardi transferinde Sarı-kırmızılı ekip favori konumda bulunuyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mauro Icardi transferi için yoğun çaba harcanıyor. Çizme'den teklifler alan Mauro Icardi an itibariyle Galatasaray'a çok yakın!

MAURO ICARDI GALATASARAY'A ÇOK YAKIN

Fransa basını kaynaklı habere göre; Mauro Icardi çekişmesinde favori çok net Galatasaray! Transferin önümüzdeki yaz resmiyete dökülmesi ve yıldız ismin sözleşme imzalaması bekleniyor.

DURSUN ÖZBEK: MAURO ICARDİ GELİYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur, QNB Finansbank'ta düzenlenen organizasyona katıldı. Şampiyonluk kupasıyla birlikte organizasyona katılan Dursun Özbek burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özbek, Mauro Icardi transferiyle ilgili, "Ömer Bey'in desteklerine çok teşekkür ediyoruz. Icardi geliyor." ifadelerini kullandı.

Özbek'in bu sözleri büyük alkış toplarken kısa süre içinde sosyal medyada da gündem oldu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu haberle büyük mutluluk yaşadı.

ROMA VE INTER TALİP

Italya ekiplerinin peşinde olduğu yıldıza teklifler çığ gibi büyüyor. Çizme'nin köklü ekiplerinden Roma ve Mauro Icardi'nin eski takımı Arjantinli yıldızla ilgileniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla bu sezon 24resmi maça çıkan Mauro Icardi, 22 gol ve 7 asistlik bir performansa imza attı.