Ve bitti bu iş! Kenan Yıldız'ın yeni takımını resmen duyurdular

Kenan Yıldız için Juventus'ta yolun sonu gözüktü. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve Avrupa devlerini peşine takan milli yıldız Kenan Yıldız'ın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız'ın talipleri artmaya devam ediyor. A Milli Takım'daki performansıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu Kenan Yıldız'ın yeni adresi Premier Lig olacak.

KENAN YILDIZ'IN TALİPLERİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Bayern Münih'ten Juventus'a bedelsiz transfer olan Kenan Yıldız, A Milli Takım'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Milli oyuncu, Juventus'ta fazla süre alamasa da Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda.

YENİ DURAĞI BELLİ OLDU

İtalya basınında yer alan habere göre; Juventus'ta fazla süre alamadığı için mutsuz olan Kenan Yıldız için Arsenal devreye girdi. İngiliz devi, milli oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Transferin ocak ayında netlik kazanması bekleniyor.

Öte yandan haberde, Juventus her ne kadar Kenan Yıldız'ı bırakmak istemese de genç oyuncunun daha fazla süre almak istediği için takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

SADECE 6 MAÇA ÇIKTI

Kenan Yıldız, bu sezon Juventus'ta şu ana kadar sadece 6 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hiçbirinde ilk 11'de yer almadı. Toplam 38 dakika sahada kalan 18 yaşındaki yıldız oyuncu, skora etki edemedi.