Ve bitti bu iş! Jorginho transferi hayırlı uğurlu olsun...

Jorginho transferi resmen bitti. Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen yıldız futbolcu için karar verildi. İşte Jorginho transferinin detayları...

Süper Lig'de ara transfer döneminin son gününe girilirken, önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ligin 3 büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarında olan deneyimli orta saha Jorginho için Arsenal cephesi kararını verdi. Mikel Arteta'nın sürpriz bir hamle yaptığı ortaya çıktı.

JORGINHO TRANSFERİ SONA ERDİ!

Geçtiğimiz yaz ve devre arası transfer döneminde Süper Lig'in 3 büyüklerinin radarında olan 32 yaşındaki orta saha, Arsenal'da kalmayı tercih etti. Kendisini burada yeniden ispatlamak isteyen Jorginho, hocası Mikel Arteta'nın gözüne girmeyi başardı. İngiltere'den gelen bilgilere göre Arteta, yönetimle bir araya geldi ve Jorginho'nun performansından çok memnun olduğunu, bu sebeple onunla sözleşme uzatılması gerektiğini ifade etti.

OYUNCU DA SICAK BAKIYOR!

Her ne kadar Arsenal'ın orta sahada birinci alternatifi olmasa da süre aldığı her maçta Arteta'nın takdirini toplamayı başardı. İtalyan orta sahanın sözleşmesinde, kulüp taraflı 1 yıllık opsiyon da bulunuyor. Mikel Arteta'nın bu talebi üzerine Arsenal'ın Jorginho'nun sözleşmesini 1 yıl daha uzatması bekleniyor.

Eğer Londra ekibi bu hamleyi yapmazsa, tecrübeli futbolcu gelecek yaz boşa çıkacak.

www.aksam.com.tr