Ve bitti bu iş! İşte Fenerbahçe'nin Anthony Martial için ödeyeceği rakam

Anthony Martial, Fenerbahçe'ye imza atıyor. Forvet hattını güçlendirmek isteyen sarı lacivertliler, yıldız futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin Anthony Martial transferi için ödeyeceği rakam da belli oldu.

Fenerbahçe, transferde hareketli saatler yaşıyor. Ocak ayında forvet bölgesini güçlendirmek isteyen sarı lacivertli ekip, Anthony Martial transferinde mutlu sona ulaştı. İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Antnony Martial transferi için ödeyeceği rakamı da duyurdu.

ANTHONY MARTIAL FENERBAHÇE'DE!

Sarı lacivertliler 28 yaşındaki Fransız forvet için resmi girişimlerini sıklaştırdı. Yapılan görüşmelerin detaylarını aktaran İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Anthony Martial transferi için yaklaşık 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini aktardı. Haberin detayında, iki kulüp arasında oldukça olumlu bir hava olduğu ve en kısa sürede bu transferin tamamlanması beklendiği ifade edildi.

MARTIAL DE "TAMAM" DEDİ!

Manchester United'da umduğu süreyi alamayan Anthony Martial de yeni bir maceraya atılmaya hazır. Yıldız futbolcu, eski takım arkadaşı Fred ile birlikte yeniden oynamaya sıcak bakıyor.

Manchester United'da bugüne kadar 317 maça çıkan Martial, 90 gol ve 55 asistlik katkı sağladı.

www.aksam.com.tr