Ve bitti bu iş! İrfan Can Kahveci 3 yıllığına “Tamam” dedi: Beklenen haber sonunda duyuruldu

İrfan Can Kahveci konusunda Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sözleşmesinin son sezonuna giren milli futbolcunun geleceği netlik kazandı. İşte İrfan Can Kahveci haberinin detayları…

İrfan Can Kahveci son dönemde Fenerbahçe formasıyla yakaladığı çıkışla sarı lacivertlilerin ve milli takımın vazgeçilmezlerinden olmayı başardı. Transfer döneminde adı birçok Avrupa deviyle anılan 29 yaşındaki futbolcu buna karşın Fenerbahçe'den ayrılmadı. Sözleşmesinin son yılında olan İrfan Can Kahveci'nin kulüpteki geleceği de netlik kazandı

İRFAN CAN KAHVECİ İMZAYI ATIYOR

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Takımın hücumdaki en etkili isimlerinden olan ve teknik direktör Jose Mourinho tarafından kesin olarak kulüpte kalması yönünde rapor verilen milli yıldız, kendisini üç yıl daha sarı lacivertlilere bağlayacak kontrata imza atacak.

Fenerbahçe, yıllık 15 milyon TL kazanan İrfan Can Kahveci'ye yeni sözleşmeyle birlikte maaşında ciddi bir yükseltme yapacak. Kariyerine sarı lacivertlilerde devam etmek isteyen 29 yaşındaki hücumcunun da yapılacak teklifi kabul etmesi bekleniyor.

LA LIİGA VE PREMİER LİG'DEN TALİPLERİ VARDI

İrfan Can Kahveci'ye yaz aylarında Premier Lig ekibi Newcastle United ile birlikte La Liga'nın köklü kulüplerinden Sevilla talip olmuştu. Fenerbahçe'nin yoğun ısrarı sonrası milli futbolcu takımda kalma kararı almıştı.

www.aksam.com.tr