Ve bitti bu iş! İlkay Gündoğan'dan 3 yıllık imza, transfer hayırlı olsun

Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan İlkay Gündoğan'ın İspanyol devi Barcelona ile 3 yıllığına el sıkıştığı iddia edildi. Manchester City formasıyla gösterdiği müthiş performansla takım kaptanlığına yükselen İlkay Gündoğan, an itibariyle Barcelona forması giymeye çok yakın! İşte detaylar...

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İlkay Gündoğan için flaş bir transfer iddiası gündeme düştü! Adı Galatasaray'la anılan İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile anlaştığı öne sürüldü.

İLKAY GÜNDOĞAN BARCELONA YOLUNDA

Manchester City ile sezon sonu yollarını ayıracak olan İlkay Gündoğan için flaş bir iddia ortaya atıldı! La Liga devi Barcelona'nın İlkay Gündoğan ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaştığı aktarıldı.

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan İlkay'ın da İspanyol devine transfer olmaya sıcak baktığı için maaşında indirime gideceği ifade edildi.

Son gelişme ile birlikte rüya transferin önünde herhangi bir engel kalmadığı belirtilen haberde, İlkay Gündoğan ve Barcelona arasındaki tüm sürecin netleştiği açıklandı!

İLKAY GÜNDOĞAN BARCELONA'YLA EL SIKIŞTI

Manchester City'nin yollarını ayırmak istemediği İlkay Gündoğan ile yaptığı anlaşmalar çıkmaza girdi! İngiliz ekibinin teklifine olumlu yaklaşmayan İlkay Gündoğan, İspanya basınından Diario Sport'un aktardığı habere göre; Barcelona ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu gelecek sezon Barcelona forması giyecek.

XAVİ, İLKAY GÜNDOĞAN'I İSTİYOR

Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin de ısrarla istediği başarılı oyuncu, Barcelona orta sahasının eski günlerine dönmesinde bir köprü görevi görecek ve Gavi gibi yıldız adaylarının oyunu okumasına yardımcı olacak.

Orta sahanın merkezine İlkay'ı koyacağını belirten Xavi, tüm pas opsiyonlarını yıldız oyuncunun yönlendirmesini istiyor.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN MANCHESTER CİTY KARNESİ

Manchester City forması ile bu sezon 48 maça çıkan İlkay, 9 gol ve 7 asistlik katkı sağlarken, orta sahada adeta maestro görevi gördü.