Ve bitti bu iş! Güle güle Miguel Crespo...

Miguel Crespo transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de fazla süre alamayan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Miguel Crespo'nun yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Miguel Crespo için yolun sonu gözüktü. Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus yönetiminde fazla süre alamayan ve Avrupa'dan talipleri olan Miguel Crespo'nun yeni takımını İtalyanlar duyurdu.

MIGUEL CRESPO İÇİN YOLUN SONU

2021'in yazında Estoril'den 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Miguel Crespo, Vitor Pereira döneminde Fenerbahçe'nin en beğenilen isimlerinden biri olmuştu. Güncel piyasa değeri 8 milyon euroya kadar yükselen Portekizli orta saha, geçtiğimiz sezon ise istediği forma şansını bulamadı. Avrupa'ya transfer olmak isteyen Crespo için sarı-lacivertliler gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A takımlarından Lazio, Fenerbahçe forması giyen Miguel Crespo'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan ekibi, Portekizli orta sahanın transferini 10 milyon euro bonservisle bitirmeyi planlıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 37 resmi maça çıkan Miguel Crespo, bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1998 dakika süre alan 26 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, 3 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.