Ve bitti bu iş! Fernando Muslera transferi hayırlı olsun...

Fernando Muslera cephesinde flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray'ın deneyimli kalecisi, geleceğine ilişkin kararını verdi. İşte Fernando Muslera'da yaşanan transfer gelişmesi...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da 13'üncü sezonunun geçiren Fernando Muslera, bu sezonda da performansıyla göz doldurmayı başardı. Uruguaylı kaleci ilerleyen yaşına rağmen üstün bir performans sergilemeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen 37 yaşındaki kaleci taraftarları üzecek bir transfere hazırlanıyor.

FERNANDO MUSLERA RESMEN GERİ DÖNÜYOR

2011-2012 sezonundan bu yana Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, sarı-kırmızılılara veda etmeye hazırlanıyor. Deneyimli file bekçisi, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilememe kararı aldı. Uruguay basınında yer alan habere göre; Nando'nun profesyonel olduğu eski kulübü Club Nacional'e sezon sonunda transfer olacağı kaydedildi.

AYRILIK SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Fernando Muslera, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Manchester United maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında kendisine sorulan sözleşme sorusuna cevap vermemişti. Muslera, sözleşme konusuna girmeyerek maça odaklandığını söylemişti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 484 maça çıktı. 37 yaşındaki file bekçisi bu karşılaşmalarda kalesinde 516 gole engel olamazken 173 karşılaşmada kalesini gole kapamayı başardı. Muslera, sarı-kırmızılı forma ile bir kez de gol sevinci yaşadı.

www.aksam.com.tr