Ve bitti bu iş: Ezeli rakibe imza atıyor! Nicolo Zaniolo transferini resmen duyurdular...

Süper Lig lideri Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Geleceği merak konusu olan Nicolo Zaniolo'ya İtalya yolu gözüktü. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'ın Roma'dan transfer ettiği ve sergilediği performansla 23'üncü şampiyonluğun kazanılmasında büyük bir rol oynayan Nicolo Zaniolo, sezon başında Premier Lig'in köklü ekiplerinden Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Ada'da bekleneni veremeyen İtalyan oyuncu, Çizme'ye dönmeye hazırlanıyor.

NICOLO ZANIOLO SON ŞAMPİYONA GİDİYOR

İtalyanların son yıllarda futbola kazandırdığı en büyük isimlerinden biri olan Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon Galatasaray'a transfer olmuştu ve ardından sezon başında İngiltere'nin yolunu tutmuştu. Takvim'de yer alan habere göre; Napoli, Zaniolo'nun Villa ile sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray ile görüşerek bu transferi bitirmek istiyor. Zaniolo'nun da eski kulübü Roma'nın ezeli rakibe Napoli'ye transferine sıcak bakacağı kaydedildi.

TRANSFERE 100 MİLYON DOLAR AYIRDILAR

Serie A'nın son şampiyonu Napoli, önümüzdeki sezon için büyük bir transfer bütçesi ayırdı. İtalyan basını, Napoli Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in kulüpte sportif direktörlük görevine getireceği Giovanni Manna'ya 100 milyon dolar transfer bütçesi sözünü verdiğini manşetlerine taşıdı. Manna'nın ilk hedeflerinden birinin Nicolo Zaniolo olduğunun da altı çizildi.

GALATASARAY'DA NE YAPMIŞTI?

Nicolo Zaniolo, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 12 maçta 488 dakika süre bulabilmişti. İtalyan yıldız, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asist üretirken bu gollerin 2'sini sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı kaydetmişti.