Ve bitti bu iş! Eden Hazard ile anlaşma sağlandı

İspanya La Liga devi Real Madrid ile yollarını ayırdıktan sonra yeni adresi merakla beklenen Eden Hazard imzayı atmaya hazırlanıyor. Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan yıldız oyuncu Eden Hazard'ın transferini ülkesi Belçika basını duyurdu. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Real Madrid İle yollarını ayırdıktan sonra geleceği merak edilen yıldız oyuncu Eden Hazard'ın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki başarılı sol kanat oyuncusu Eden Hazard'ın yeni durağı Yunanistan oldu.

EDEN HAZARD REAL MADRİD'DE HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Chelsea'de kariyerinin zirvesini yaşayan başarılı oyuncu Eden Hazard, 2019 yılında 115 milyon euro gibi dev bir rakamla Real Madrid'e transfer oldu. Cristiano Ronaldo'nun ayrılığı sonrası takımın yıldızı olması beklenen Hazard yaşadığı sakatlıklar ve bir türlü istenilen performansı gösterememesiyle hayal kırıklığı yaşattı. Başarılı oyuncu bu yaz sözleşmenin sona ermesiyle Real Madrid'den ayrıldı.

YUNANİSTAN YOLCUSU

Belçika basınında yer alan habere göre; Hazard, Yunanistan ekibi Olympiakos ile büyük ölçüde anlaştı. Yıldız oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.

REAL MADRİD KARNESİ

Eden Hazard geçtiğimiz sezon Real Madrid forması ile 10 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 392 dakika sahada kalan Belçikalı yıldız 1 gol ve 2 asistle skora etki edebildi.

www.aksam.com.tr