Ve bitti bu iş! Cenk Tosun imzayı resmen atıyor...

Milli futbolcu Cenk Tosun, kulübü Beşiktaş ile sözleşmesinin son senesine girdi. 32 yaşındaki oyuncu siyah beyazlılarla görüşmelerine devam ederken iki taraf arasında anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. İşte Cenk Tosun haberinin detayları...

TRT Spor

Trendyol Süper Lig'inin dev kulüplerinden Beşiktaş'ta iç transfer harekatı devam ediyor. Siyah beyazlılar milli futbolcusu Cenk Tosun'la sözleşme uzatmak istiyor. Görüşmeler iki taraf arasında devam ederken anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. TRT Spor'un haberine göre Cenk Tosun, yıllık 45 milyon TL istiyor. Beşiktaş'ın ise oyuncuyla anlaşmayı planladığı kaydedildi.

CENK TOSUN İLE ANLAŞMA YAKIN

32 yaşındaki futbolcu geçirdiği sakatlığı atlattı. Cenk Tosun takıma da geri dönerken sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi için karar aşamasına geldi. Görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedilirken Cenk Tosun'un Beşiktaş ile anlaşması ve sözleşmesini uzatması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle büyük çıkışa geçen Cenk Tosun, 34 maça çıktı. 18 gol kaydeden milli futbolcu 7 de asist yaptı. Bu sezon ise sezona sakat giren tecrübeli oyuncu 3 maçta görev aldı.