Ve bitti bu iş! Caner Erkin resmen Süper Lig'e geliyor

İlerleyen yaşına rağmen Eyüpspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli oyuncu için Süper Lig'in dev kulübü devreye girdi. İşte Caner Erkin haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor forması giyen ve ilerleyen yaşına rağmen performansıyla alkışları toplayan Caner Erkin için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon Arda Turan yönetiminde Eyüpspor'da olağanüstü işler yapıyor. Milli oyuncuya, Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray talip oldu.

CANER ERKİN, GALATASARAY'A DÖNÜYOR

Eyüpspor'un kaptanı Caner Erkin, 2023-24 sezonuna performansıyla damga vurdu. Başarılı oyuncunun başarılı performansı onu tekrar Süper Lig'e taşımak üzere. Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Leipzig'ten satın alma opsiyonu ile Leipzig'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol oyuncu Angelino bekleneni veremeyince sarı-kırmızılı kulüp, Caner Erkin'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

EYÜPSPOR'A OCAK AYINDA TEKLİF YAPILACAK

Sarı-kırmızılı yönetim, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Caner Erkin için ara transfer döneminde transfer teklifi yapacak.

ÜÇ BÜYÜK KULÜBÜN FORMASINI GİYDİ

Caner Erkin, Türkiye kariyeri boyunca Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formasını giyerek önemli bir başarıya imza atmıştı.

EYÜPSPOR RAKAMLARI

Caner Erkin, Eyüpspor formasıyla 11 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 5 gol 4 asist ile skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr