Ve bitti bu iş! Aykut Kocaman kararını resmen verdi

Aykut Kocaman için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Son olarak Başakşehir'de teknik direktörlük görevi yapan başarılı çalıştırıcı Aykut Kocaman geleceği için kararını verdi. İşte detaylar...

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman için Süper Lig'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Adı geçtiğimiz günlerde Konyaspor'un gündemine gelen başarılı çalıştırıcı Aykut Kocaman kararını verdi.

SÜPER LİG'DE AYKUT KOCAMAN SESLERİ

Başakşehir'in ardından hiçbir takımda görev almayan Aykut Kocaman için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir iddia ortaya gelmişti. Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor'un teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ı getirmek istediği ve görüşmelerde bulunduğu ileri sürülmüştü.

GELECEĞİ İÇİN KARARINI VERDİ

Konyaspor, teknik direktörlüğe getirmek için görüşmelerde bulunduğu Aykut Kocaman ile anlaşmaya varamadı. 58 yaşındaki teknik adamın şimdilik takım çalıştırmak istemediğini belirterek yeşil-beyazlılara teşekkür ettiği öğrenildi.

KARİYER ÖZETİ

Daha önceden İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor ve Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan Aykut Kocaman, son olarak Başakşehir'i çalıştırdı. 58 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe'de 1 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşarken Konyaspor ile de 1 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.