Ve bitti bu iş! Attila Szalai transferini resmen duyurdular...

Attila Szalai'nin Avrupa'ya transferi gerçek oluyor. 2.2 milyon euro bonservisle transfer olduğu Fenerbahçe'deki başarılı performansıyla dikkat çeken Attila Szalai'nin yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de forma giyen Attila Szalai, Avrupa'ya yelken açıyor. Başarılı performansıyla birçok kulübün dikkatini çekmeyi başaran Macar stoper oyuncusu Attila Szalai'nin yeni adresi Almanya oluyor.

ATTILA SZALAI, 2.2 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

2021'in yazında Fenerbahçe, Attila Szalai'yi Apollon Limassol'den 2.2 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Hem sarı-lacivertli formayla hem de Macaristan Milli Takımı'ndaki performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken 25 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 14 milyon euroya kadar yükseldi.

ALMANYA'YA GİDİYOR

Almanya basınında yer alan habere göre; Bundesliga ekibi Union Berlin, Attila Szalai transferinde mutlu sona ulaştı. Oyuncunun temsilcisiyle yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Berlin ekibi, Fenerbahçe'ye bu transfer için 14 milyon euro ve ek olarak bonus ödemeleri yapacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Attila Szalai geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 52 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 51'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 4630 dakika sahada kalan 25 yaşındaki stoper, 3 gol ve 2 asistle skora etki etti.