Ve bitti bu iş! Anthony Martial transferini resmen duyurdular...

Anthony Martial, Manchester United'a veda etmeye hazırlanıyor. 28 yaşındaki futbolcunun yeni adresini İtalyanlar duyurdu. Anthony Martial gelişmesinin detayları haberimizde...

www.aksam.com.tr

Anthony Martial, 9 sezondur süren Manchester United macerasına veda etmek üzere. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 28 yaşındaki futbolcu kariyerinde yeni bir sayfa açacak. Serie A'da şampiyonluğa koşan Inter, Martial'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

ANTHONY MARTIAL INTER YOLUNDA

Anthony Martial, İtalyan devi Inter'e katılmaya çok yakın. Çizme basınında yer alan habere göre; Inter, Manchester United ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız forvet için harekete geçti. Milano ekibinin bonservis bedeli ödemeyeceği golcü oyuncu ile anlaşma zeminini oluşturduğu ve yaz aylarında imzaların atılacağı ifade edildi.

FENERBAHÇE'NİN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Fenerbahçe, Anthony Martial için 2023 yazında ve devre arası transferin döneminde görüşme gerçekleştirmişti. Temsilcisi İstanbul'a gelen Fransız futbolcu ile anlaşma sağlanamamıştı.

SEZON RAKAMLARI

Son dönemde sakatlıklarla başı dertte olan Martial, bu sezon Manchester United formasını 19 maçta terletti. 28 yaşındaki yıldız bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr