Ve bitti bu iş! Ansu Fati resmen Süper Lig devinde: Yüzyılın transferi

Barcelona'nın genç yıldızı Ansu Fati için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig'in dev ekibi, 21 yaşındaki oyuncu için teklif sunmaya hazırlanıyor. İşte Ansu Fati transferinin detayları...

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Kanat bölgesine takviye yapmak isteyen sarı lacivertliler, Barcelona'nın genç yıldızı için devreye girdi.

MOURINHO, ANSU FATI'Yİ İSTEDİ

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Jose Mourinho, Katalan ekibinde beklenen seviyeye ulaşamayan Ansu Fati'yi takımında görmek istiyor. Portekizli teknik adam, genç yıldızın Fenerbahçe formasıyla potansiyelini göstereceğine inanıyor. Sarı lacivertli yönetim ise 21 yaşındaki oyuncu için devreye girdi.

BARCELONA SICAK BAKIYOR

Ekonomik olarak zor günler geçiren Barcelona, yılda yaklaşık 12 milyon euro kazanan Ansu Fati'nin maaş yükünden kurtulmayı planlıyor. Fenerbahçe ise kadrosuna katmak istediği Ansu Fati için 15 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Katalan devi ile olan pazarlıklar sürerken, Ansu Fati'nin de daha fazla forma süresi bulmak istediği için sarı lacivertli ekibe sıcak baktığı öğrenildi. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

MESSI'NİN VELİAHTIYDI

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılmasının ardından boşta kalan 10 numarayı Ansu Fati sırtına geçirdi. Genç yıldız, Katalan devinde Messi'nin veliahtı olarak gösteriliyordu. 2021 yılında piyasa değeri 80 milyon euro olarak gösterilen İspanyol oyuncunun, güncel değeri 25 milyon euro.

www.aksam.com.tr