Ve bitti bu iş! Anderson Talisca, Süper Lig'e geliyor: Yılın transferi...

Anderson Talisca, Süper Lig'e geri dönüyor. Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu an Al Nassr'da top koşturan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın transferi için açıklama geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'de yeniden Anderson Talisca sesleri yankılanıyor. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Anderson Talisca için Beşiktaş başkan adaylarından Serdal Adalı'dan açıklama geldi.

ANDERSON TALISCA, SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen ve şu anda Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, Süper Lig'e geri dönüyor. Beşiktaş'ın başkan adaylarından Serdal Adalı'dan taraftarları havalara uçuracak açıklama geldi.

"GETİREBİLİRİZ"

Seçime giden Beşiktaş'ta başkan adaylarından Serdal Adalı, taraftarlara güzel haberi verdi. Anderson Talisca için talimat verdiğini belirten Adalı, "Göreve gelirsek Talisca'yı alabiliriz." ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 14 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1124 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, 17 gol ve 2 asistle skora etki etti.