Ve bitti bu iş! Altay Bayındır hayırlı uğurlu olsun...

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ın kulüpteki geleceği hakkında sıcak gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüpten ayrılmaya hazırlanan Altay Bayındır son kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de kaleci pozisyonu için uzun süredir belirsizlik devam ediyordu. Dominik Livakovic'i transfer edip ardından Altay Bayındır'ı satmak isteyen sarı-lacivertli kulüp Hırvat kaleciyi transfer edemeyince Altay Bayındır ile bir görüşme daha yaparak tecrübeli kaleci ile kulüpte kalması için anlaşmaya vardı.

ALTAY BAYINDIR KALIYOR

Fenerbahçe yönetiminin uzun süre yabancı bir transfer etmek istemesi ve Dominik Livakovic ile görüşmesi nedeni ile takımdan ayrılmak isteyen Altay Bayındır bu kararından vazgeçti.

"KALEYİ YİNE SANA EMANET EDECEĞİZ"

Fenerbahçe yönetimi, milli kaleci ile görüşmesinde "Kaleci transferinden vazgeçtik ve önümüzdeki yıl da kaleyi senin korumanı istiyoruz." dedi. Tecrübeli kaleci Fenerbahçe yönetiminin bu teklifini kabul etti.

İSMAİL KARTAL KALMASINI İSTEDİ

Fenerbahçe'nin başına 3. kez geçen İsmail Kartal, yabancı sınırı nedeni ile kaleci pozisyonunda yerli oyuncu kullanmak istedi. İsmail Kartal yönetime "Altay'ın bu yıl da kaleyi korumasını istiyorum, yabancı sınırı nedeni ile yabancı kaleci transferinden vazgeçelim." dedi.

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE RAKAMLARI

Deneyimli kaleci Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 141 maça çıkarken kalesinde 160 gol gördü. Milli kaleci 42 maçta kalesini gole kapamayı başardı.