Ve bir rüya gerçek oluyor! Takımın yeni stoperi Sergio Ramos: Anlaşma resmen sağlandı

Sergio Ramos, başarılarla dolu kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanıyor. Bonservisi elinde bulunan 38 yaşındaki yıldızın yeni adresi belli oldu. Sergio Ramos gelişmesinin detayları haberimizde…

www.aksam.com.tr

Sergio Ramos, efsanesi olduğu Real Madrid'den ayrılmasının ardından Fransız devi Paris Saint-Germain'e katılmıştı. Ligue 1'de geçen iki sezon sonrası La Liga'ya Sevilla formasıyla dönen deneyimli savunmacı, ligin sona ermesiyle birlikte bonservisini tekrar eline aldı. Bunu fırsat olarak gören MLS ekibi ise Sergio Ramos için harekete geçti.

SERGIO RAMOS, YENİDEN MESSI İLE BULUŞUYOR

Kadrosunda Lionel Messi, Jordi Alba, Luis Suarez ve Sergio Busqets gibi yıldızları barından Inter Miami'nin, Sergio Ramos'u da kadrosuna katması bekleniyor. İspanyol basınında yer alan haberde; Futbol hayatının son imzasını atması beklenen 38 yaşındaki stoperin tercihini Amerika'dan yana kullandığı aktarıldı.

Ramos, daha önce PSG'de birlikte forma giydiği ve Real Madrid'de oynadığı dönemde yıllarca rekabet ettiği Lionel Messi ile yeniden takım arkadaşı olmaya çok yakın.

TÜRK KULÜPLERİYLE DE ANILMIŞTI

Serbest statüde bulunan Sergio Ramos'un adı Süper Lig'in dev ekipleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı. Oldukça yüklü bir maaş ve imza parası isteyen İspanyol stoperin maliyetini karşılayamayan Türk ekipleri transferden vazgeçmişti.

37 MAÇ, 8 GOL KATKISI

Son olarak forma giydiği Sevilla forması ile 37 maçta forma giyen Sergio Ramos, takımı adına skora 7 gol ve 1 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr