Ve bir rüya gerçek oldu! Romelu Lukaku'nun uçağı iniyor: Yüzyılın transferi resmen duyuruldu...

Romelu Lukaku, sezon sonunda Roma'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Adı Süper Lig devleriyle de gündeme gelen yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni takımını İtalyan basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon sonu Roma'dan ayrılmaya hazırlanan Romelu Lukaku'nun yeni adresi belli oldu. Bonservisini elinde bulunduran Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Romelu Lukaku, Suudi Arabistan'a gidiyor.

ROMELU LUKAKU, ROMA'DAN AYRILIYOR

Bu sezon kiralık olarak Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Romelu Lukaku'nun sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor. Bonservisini elinde bulunduran Chelsea'de kadroda düşünülmeyen yıldız golcünün adı sık sık Süper Lig devleriyle de gündeme geliyordu.

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR! ÇILGIN RAKAM...

İtalya basınında yer alan habere göre; Al-Nassr, sezon sonu Romelu Lukaku'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Belçikalı yıldız golcü, Arap ekibinin bonuslarla birlikte yıllık 60 milyon euro ücrete ikna oldu. Kulüplerin de anlaşmasıyla transferin yaz aylarında resmiyet kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 37 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 35'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3120 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Belçikalı yıldız, 18 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.