Ve bir devrin sonu! Volkan Demirel ''Buraya kadar'' dedi...

Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'da transfer mesaisi sürüyor. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden bordo-beyazlılarda Volkan Demirel, yıldız isim için kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig ekibi Hatayspor'un teknik direktörlüğünü yapan Volkan Demirel sürpriz bir karar aldı. Volkan Demirel, bordo-beyazlılarda kadroda düşünmediği Rayane Aabid'in ayrılığına onay verdi.

HATAYSPOR'DA TRANSFER MESAİSİ SÜRÜYOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, bu sezon Süper Lig'de sürpriz sonuçlara imza atmaya devam ediyor. Sezonun ikinci yarısında daha üst sıralara tırmanmak isteyen bordo-beyazlılar, teknik direktör Volkan Demirel'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.

VOLKAN DEMİREL, BİLETİNİ KESTİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Hatayspor'da yeni bir ayrılık gelişmesi de yaşandı. Volkan Demirel, bu sezon kadroda düşünmediği ve ilk 11'de fazla süre vermediği 32 yaşındaki Rayane Aabid'in biletini kesti. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Fransız orta saha ile yolların ayrılması planlanıyor.

26 MAÇTA 8 GALİBİYET

Volkan Demirel, bu sezon başında 26 resmi maça çıktığı Hatayspor ile 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Maç başına 1.31 puan ortalaması yakalayan Demirel'in ekibi, ligde 25 puanla 15. sırada yer aldı.