Ve bir devrin sonu! Sergen Yalçın'ın tahtı resmen yıkıldı...

Sergen Yalçın için Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör Fernando Santos yakaladığı müthiş istatistikle Sergen Yalçın'ın tahtını yıktı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Şu anda Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın için eski takımı Beşiktaş'ta bir devir sona erdi. Başarılı teknik adam Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlıların başında yakaladığı müthiş istatistik geride bırakıldı.

SERGEN YALÇIN 2 KUPA KALDIRMIŞTI

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Sergen Yalçın, başında 79 resmi maça çıktığı siyah-beyazlılarla 2020-21 sezonunda hem Süper Lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda zafere ulaşarak adından söz ettirmişti.

BİR DEVİR SONA ERDİ! TAHTI YIKILDI...

Sergen Yalçın için Beşiktaş'ta bir devir sona erdi. Süper Lig'de son olarak İstanbulspor'u 2-0 yenen siyah-beyazlılar, Fernando Santos yönetiminde ligdeki son dört maçında gol yemeyerek, Ağustos-Eylül 2021 arasındaki (Sergen Yalçın) süreçten bu yana ilk kez üst üste 4 maçta kalesini gole kapattı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Sergen Yalçın, Antalyaspor'un başında şu ana kadar 11 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan 51 yaşındaki çalıştırıcı, maç başına 1.27 puan ortalaması yakalayabildi.