Sergen Yalçın tahtını resmen yıktı! Ve bir devrin sonu

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, henüz üçüncü maçında lige etki etti. Tecrübeli çalıştırıcı Trabzonspor karşısında taşları adeta yerinden oynattı. İşte Sergen Yalçın haberinin detayları...

Beşiktaş ile 2021-2022 sezonunda yollarını ayırmasının ardından ilk imzasını Antalyaspor'a atan Sergen Yalçın, Akdeniz ekibinin başında üçüncü maçına Trabzonspor karşısında çıktı. Deneyimli teknik adam, takımına oynattığı etkili oyuna rağmen 1 puana razı olsa da, Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz temsilcisinin başarılı gidişatına dur diyen isim oldu.

SERGEN YALÇIN'DAN AVCI'YA GEÇİT YOK

Trabzonspor, ligde oynadığı son üç deplasman maçından galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Abdullah Avcı yönetimindeki bordo mavililer bu karşılaşmalarda sırasıyla Gaziantep FK'yi 3-1, İstanbulspor'u 3-0, MKE Ankaragücü'nü ise 1-0'lık skorla geçti. Sergen Yalçın'ın takımı Antalyaspor karşısına da bu seriyi sürdürmek için çıkan Trabzonspor, istediğini elde edemedi. Kırmızı beyazlı ekip, maç genelinde üstün oynadığı mücadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Sergen Yalçın, bu sonuçla bordo mavili ekibin deplasmandaki galibiyet serisini sonlandırdı.

SERGEN YALÇIN'IN SÜPER LİG KARNESİ

Sergen Yalçın, Süper Lig'de daha önce Beşiktaş, Alanyaspor, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor'u çalıştırdı. Şu anda Antalyaspor'un başında üçüncü maçını geride bırakan 51 yaşındaki çalıştırıcının ligde 171 karşılaşması bulunuyor. Deneyimli teknik adam bu maçlarda 1.59'luk puan ortalaması yakalamayı başardı.

www.aksam.com.tr