Ve bir devrin sonu! Burak Yılmaz'ın tahtı yıkıldı...

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'taki tahtı yıkıldı. Çiçeği burnunda antrenör Burak Yılmaz'ın siyah-beyazlılarda futbolcuyken yakaladığı istatistiği yıldız golcü sollamayı başardı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın tahtı yıkıldı. Antrenörlük kariyerine adım atan çiçeği burnunda çalıştırıcı Burak Yılmaz'ın siyah-beyazlı takımda yakaladığı rakamı Cenk Tosun geride bırakmayı başardı.

BURAK YILMAZ, BEŞİKTAŞ'TA TUTMADI

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş'ta kötü sonuçların ardı arkası kesilmeyince başarılı çalıştırıcı ile yollar ayrılmıştı. Güneş'in yerine geçici olarak getirilen Burak Yılmaz da siyah-beyazlıların derdine derman olamamış ve onunla da yollar ayrılmıştı.

TAHTI YIKILDI

Burak Yılmaz'ın futbolcuyken Beşiktaş'ta yakaladığı önemli bir istatistik geride bırakıldı. Samsunspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta ağları sarsan Cenk Tosun, Süper Lig kariyerinde 33 farklı rakibi karşısında da golle buluşarak Yılmaz'ı geride bırakmayı başardı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 16 resmi maça çıkan Cenk Tosun, bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 702 dakika sahada kalan 32 yaşındaki golcü, 4 gol ve 2 asistle skora etki etti.