Ve beklenen oldu! Nicolo Zaniolo resmen geri dönüyor...

Nicolo Zaniolo, Premier Lig serüvenine veda etmeye hazırlanıyor. Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak Aston Villa'ya katılan İtalyan futbolcunun dönüşü resmen duyuruldu. İşte Nicolo Zaniolo gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'dan kiralık olarak ayrılarak Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın yolunu tutmuştu. İngiliz ekibinde beklediği forma şansını bulamayan ve etkisiz bir görüntü çizen 24 yaşındaki forvet, sezon sonunda İtalya'ya dönmeye hazırlanıyor.

NICOLO ZANIOLO İTALYA'YA DÖNÜYOR

Serie A ekiplerinden Lazio, Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan basınından yer alan haberde; Kulübün başkanı Claudio Lotito'nun yıldız futbolcuyu kadroya dahil etme konusunda ısrarcı olduğu ve temaslara başladığı ifade edildi. Lazio'nun yeni teknik direktörü Igor Tudor'un da transfere onay verdiği belirtildi. Başkent ekibinin, Galatasaray ile bonservis konusunda sıkı bir pazarlığa gireceği de haberin detayları arasında yer aldı. Nicolo Zaniolo'nun ise İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı yazıldı.

ROMA TARAFTARINI KIZDIRACAK

Nicolo Zaniolo, daha önce 4,5 sezon formasını giydiği Roma'da kariyerinin en verimli günlerini geçirmişti. Yıldız oyuncunun başkentin mavi tarafı olan Lazio'ya olası transferi durumunda Roma taraftarının oyuncuya tepki gösterebileceği söyleniyor.

SON MAÇTA KURTARICI OLDU

Aston Villa'da bir süredir gözden düşen ve hayal kırıklığı olarak görülen Nicolo Zaniolo, takımının ligde oynadığı son maçta kurtarıcı oldu. İtalyan forvet, West Ham karşısında oyuna girdikten 15 dakika sonra skoru eşitleyen golü atarak Aston Villa'nın hanesine bir puanı yazdırmayı başardı. İngiliz basını, yıldız oyuncunun performansından övgüyle söz etti.

SEZON PERFORMANSI

Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasıyla 31 maçta 1012 dakika sahada kaldı. 24 yaşındaki futbolcu bu süre zarfıdna skora attığı üç gol ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr