Akşemsettin Gençalp
Atletico Madrid'de Alexander Sörloth için yolun sonu gözüktü. Viktor Gyökeres'i kadrosuna katmayı planlayan İspanyol ekibi, Alexander Sörloth ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Öte yandan Norveçli yıldızın yeni durağı da belli oldu.
Sezon başında Villarreal'den 32 milyon euro bonservisle Atletico Madrid'e transfer olan Alexander Sörloth, yeni takımında istikrarlı bir grafik çizemedi. İspanya basınında yer alan habere göre; Yeni golcü arayışlarına başlayan ve Viktor Gyökeres'i kadrosuna katmayı planlayan Madrid ekibi, Norveçli yıldızla sezon sonu yollarını ayırmayı planlıyor.
YENİ ADRESİ BELLİ OLDU
Öte yandan habere göre; Atletıco Madrid'den ayrılığı muhtemel olan Alexander Sörloth'un yeni adresi yeniden Süper Lig olacak. Beşiktaş, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'i de kullanarak Norveçli golcüyü kadrosuna katmayı planlıyor.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Alexander Sörloth, bu sezon Atletico Madrid formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 14'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1565 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Norveçli golcü, 15 gol ve 2 asistle skora etki etti.