Ve beklenen haber! Hakan Çalhanoğlu transferi gerçekleşiyor...

Inter'de muhteşem bir performans gösteren Hakan Çalhanoğlu'nun yeni takımı belli oldu. Milli futbolcu için 2 dev kulüp resmen harekete geçti. İşte Hakan Çalhanoğlu cephesinde yaşanan transfer gelişmesi...

FATİH BURAK YILDIRIM

İtalya Serie A'da Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, şu sıralar transferin gözdesi durumunda. Inter'de oynadığı merkez orta saha pozisyonunda şuanda dünyanın en iyilerinden biri olan Hakan için İngiltere'den 2 dev kulüp resmen harekete geçmiş durumda.

HAKAN ÇALHANOĞLU TRANSFERİNİ DUYURDULAR

İtalyan basını, Chelsea ve Liverpool'un Hakan Çalhanoğlu'nu gündemine aldığını duyurdu. Inter kulübü ise yıldız futbolcusunu kesinlikle bırakmak istemiyor. Haberin detayında, sezon başında Suudi Arabistan cephesinden de kendisine çok ciddi teklifler olduğu ancak Inter'in tüm bu teklifleri reddettiği bilgisi de yer aldı. Öte yandan bu transferin devre arası ya da yaz transfer döneminde gerçekleşmesinin beklendiği de ifade edildi.

SKORER ORTA SAHA!

Özellikle ceza sahası dışından attığı gollerle sık sık Avrupa futbolunda gündem olan Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Serie A'da 15 maça çıktı ve 7 gol attı. Ayrıca milli futbolcunun 2 de asisti bulunuyor.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım