Ve beklenen haber geldi! Mert Hakan Yandaş resmen geri dönüyor...

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mert Hakan Yandaş için sıcak bir gelişme yaşandı. Yaklaşık iki aydır çubuklu formayı giyemeyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun hasreti bitiyor. İşte Mert Hakan Yandaş haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'tan sar-lacivertli kulübe sevindirici haber geldi. Son olarak UEFA Konferans Ligi'nde 5 Ekim'de oynanan Spartak Trnava deplasmanında forma giyen oyuncu sakatlanmıştı. Son gelen bilgilere göre; milli oyuncu sakatlığını tamamen atlattı ve Sivasspor karşısında kadroda yer alacak.

MERT HAKAN YANDAŞ GERİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de hırsı ve azmiyle taraftarların sevgilisi olan Mert Hakan Yandaş'tan camiaya iyi haber geldi. Yaklaşık iki aydır formasından uzak kalan milli oyuncu formasına kavuşuyor. Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, eski takımına karşı kadroda olacak.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2020 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan ve burada gösterdiği performansla kaptanlığa kadar yükselen Mert Hakan Yandaş'ın sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Fenerbahçe'nin sözleşmesini uzatmayı düşündüğü Mert Hakan'ın durumunu eski kulübü Sivasspor'un yakından takip ettiği kaydedildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 107 maça çıkarken 7 gol ve 19 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr