Ve beklenen açıklama sonunda geldi! Emre Akbaba transferinde mutlu son

Emre Akbaba transferinde sona gelindi. Adana Demirspor ile sözleşmesi bitecek olan milli futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Emre Akbaba transferinde son durum...

Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen Emre Akbab için transferde hareketli günler yaşanıyor. Sıkı sık transfer gündeminin üst sıralarında yer alan başarılı orta saha oyuncusu için kulübü transfere son noktayı koydu. 32 yaşındaki oyuncu hakkında alınan kararın ardından adeta herkes ters köşe oldu.

EMRE AKBABA TRANSFERİNİ BİTİRDİLER

Adana Demirspor'da 2'nci sezonunu geçiren ve performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Emre Akbaba için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesi haziran ayında bitecek olan oyuncu için kulüp başkanından açıklama geldi. Fanatik'te yer alan habere göre; Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Emre Akbaba'ya Trabzonspor ve birkaç Süper Lig takımının ilgisinin olduğunu ancak yıldız oyuncunun takımda kalacağını açıkladı.

KULÜPTE MUTLULUK RÜZGARLARI ESTİ

Adana Demirspor'da Emre Akbaba'nın kalma kararının ardından mutluluk ikliminin gözlemlendiği belirtildi. Akdeniz ekibi ve Emre Akbaba arasında bulunan 1 yıllık sözleşme uzatma opsiyonunun kullanılması yönünde anlaşan iki taraf önümüzdeki günlerde resmi imzayı atmaya hazırlanıyor.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Emre Akbaba, Adana Demirpsor formasıyla tüm kulvarlarda 56 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 14 gol ve 5 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.