Ve Barış Alper Yılmaz'ı resmen duyurdular! Türk futbolunda rekor satış: Tarihe geçecek...

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte bu sezonki performansıyla adından sıkça söz ettiren yıldız oyuncu takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İşte Barış Alper Yılmaz haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Süper Lig lideri Galatasaray'da bu sezon adeta takımın jokeri olan Barış Alper Yılmaz'ın ismi transferde gündemden düşmüyor. Cimbom'da bu sezon joker olan ve stoper hariç hemen hemen her pozisyonda forma giyen yıldız oyuncunun geleceği belli oldu. Milli oyuncu, yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılacak.

BARIŞ ALPER YILMAZ, ARABİSTAN'A GİDİYOR

Galatasaray forması ile bu sezon lige damga vuran ve taraftarın sevgilisi haline gelen Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Bu sezon sergilediği performansla birçok kulübü peşine takan Barış Alper, Suudi Arabistan'a transfer olacak. Suudi basınında yer alan habere göre; Barış Alper Yılmaz'a Arabistan'dan dev bir takım talip oldu ve Galatasaray ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alındı.

TARİHE GEÇECEK

Barış Alper Yılmaz için yapılan haberin detaylarında, ismi açıklanmayan Suudi kulübü, Galatasaray'a tam 25 milyon euro teklif etti. Sarı-kırmızılı yönetimin kabul ettiği teklif üzerinden transfer gerçekleşirse milli oyuncu, Süper Lig'de aktif olarak forma giyerken bonservisine en çok bedel ödenen Türk oyuncu olacak.

GALATASARAY RAKAMLARI

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray forması ile tüm kulvarlarda 97 maça çıktı. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 9 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr