Ve Barış Alper Yılmaz transferini resmen duyurdular! Bonservis rekoru kırarak gidiyor...

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Birçok talibi olduğu bilinen Barış Alper Yılmaz, Ada'ya transfer oluyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray'da takımın jokeri olan Barış Alper Yılmaz için transfer gündemi durulmuyor. Cimbom'da gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen milli yıldız için son talip İngiltere Premier Ligi'nden çıktı. Ada'nın köklü ekibi, Barış Alper için servet ödemeye hazırlanıyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ, TOTTENHAM'A GİDİYOR

Önümüzdeki sezon için kadro planlamasına devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz takımdan ayrılıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Tottenham, Barış Alper'i 30 milyon euro bonservis bedeliyle milli oyuncuyu kadrosuna katacak.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇECEK

Barış Alper'in Tottenham'a transferi belirtilen bonservis bedeliyle gerçekleşirse 24 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'in en yüksek bedelle satılan Türk oyuncusu olacak. Şu an bu rekorun sahibi 2018 yılında Beşiktaş'tan Everton'a 22.5 milyon euro bedelle transfer olan Cenk Tosun'a ait.

GALATASARAY RAKAMLARI

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 108 resmi maçta 5035 dakika süre aldı. Yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 11 gol ve 14 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr