Ve Barış Alper Yılmaz transferi resmen bitti! Bizzat Okan Buruk açıkladı...

Galatasaray'ın jokeri Barış Alper Yılmaz için son derece sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Barış Alper Yılmaz için teknik direktör Okan Buruk bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmek için geri sayıma geçen Galatasaray'da bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İç transfere hız veren Cimbom'da geleceği en çok merak edilen isimlerden biri Barış Alper Yılmaz. Bu sezon performansıyla göz dolduran ve takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan başarılı futbolcunun geleceği netlik kazandı.

BARIŞ ALPER YILMAZ TAKIMDA KALACAK

Süper Lig devi Galatasaray'ın bu sezon jokeri olan ve neredeyse her mevkide forma giyen Barış Alper Yılmaz transferin gözdesi haline geldi. Büyük bonservis bedeliyle takımdan ayrılacağı iddia edilen milli oyuncu için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçının ardından bir açıklama yaptı. Buruk, Barış'ın takımda kalmasını istediğini ve onun gibi bir jokeri bulmalarının zor olduğunu söyleyerek takımdan kalacağını sinyalini resmen verdi.

30-35 MİLYON EURO KONUŞULUYORDU

Barış Alper Yılmaz için çıkan transfer haberlerinde milli oyuncunun, transfer rekoru kırarak takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Avrupa'nın birçok önemli kulübünün yıldız oyuncu için sarı-kırmızılılara 30 ile 35 milyon euro arasında bir transfer teklifi yaptığı gündeme gelmişti.

SEZON RAKAMLARI

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasıyla 53 maçta 3319 dakika süre buldu. 24 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 7 gol ve 12 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr