Ve Barış Alper Yılmaz için inanılmaz teklifi duyurdular! Galatasaray'a piyango vurdu...

Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Galatasaray ile etkili bir görüntü çizen genç oyuncu için yüksek bir bonservis getirisi bekleniyor. Barış Alper Yılmaz gelişmesinin detayları haberimizde...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'ın formasını giyen Barış Alper Yılmaz, sezon içindeki performansıyla göz doldurmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekipte, hemen hemen her pozisyonda oynayarak joker olan milli oyuncunun adı birçok kulüple anılıyor. 24 yaşındaki oyuncuya son olarak İtalya Serie A'nın köklü ekibi talip oldu.

BARIŞ ALPER YILMAZ'A SERIE A'DAN TALİP

Süper Lig'de Galatasaray formasıyla oldukça başarılı bir grafik çizen Barış Alper Yılmaz'ın ismi transferde gündemden düşmüyor. Birçok talibi bulunan milli oyuncuya yeni bir talip çıktı. Serie A ekibi Lazio'nun Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a resmi teklif yaptığı öğrenildi.

10 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

Çizme ekibinin, milli oyuncu için Galatasaray'a 10 milyon euroluk bir teklif yaptığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı kulübün bu teklife sıcak bakmadığı ve teklifin yükseltilmesini istediği öğrenildi. Cimbom, Barış Alper için en az 15 milyon euroluk bir teklif bekliyor.

GALATASARAY RAKAMLARI

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 87 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 7 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr