Ve Aykut Kocaman resmen geri dönüyor! Süper Lig'de büyük sürpriz

Aykut Kocaman için Süper Lig'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Başakşehir'in ardından herhangi bir takımı çalıştırmayan deneyimli teknik adam Aykut Kocaman, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. İşte yeni adresi...

Son olarak Başakşehir'de görev alan teknik direktör Aykut Kocaman, Süper Lig'e geri dönüyor. Stanojevic ile yolları ayırma kararı alan Konyaspor, teknik direktörlüğe yeniden Aykut Kocaman'ı getirmeyi planlıyor.

AYKUT KOCAMAN, SON OLARAK BAŞAKŞEHİR'İ ÇALIŞTIRDI

Süper Lig'de son olarak Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, 2020-21 sezonunun şubat ayında göreve geldiği turuncu-lacivertlilerden 21-22 sezonunun başlarında alınan kötü sonuçların ardından ayrılmıştı. Deneyimli çalıştırıcı o günden bu yana hiçbir takımda görev almadı.

SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR

Aykut Kocaman, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Aleksandar Stanojevic ile yolları ayırma kararı alan Konyaspor'un listesindeki ilk aday eski hocaları Aykut Kocaman. Yeşil-beyazlılar, Sırp hocanın ardından Kocaman'ı yeniden takımın başına getirmeyi planlıyor.

4 KUPASI VAR

Deneyimli çalıştırıcı Aykut Kocaman, daha önceden İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Başakşehir'i çalıştırdı. Fenerbahçe'de 1 Süper Lig şampiyonluğu 2 de Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan Kocaman, Konyaspor'da da 1 Türkiye Kupası kaldırmayı başardı.