Ve Arda Turan'dan inanılmaz hareket! Eyüpspor'da öyle bir şey yaptı ki...

Arda Turan, Eyüpspor'da başarılı performansıyla büyük beğeni toplamayı başardı. Genç çalıştırıcı Arda Turan, şampiyonluğa yürüdüğü eflatun-sarılılarda yaptığı hareketle alkış topladı. İşte detaylar...

Trendyol 1. Lig'de teknik direktör Arda Turan yönetiminde şampiyonluğa yürüyen Eyüpspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Eflatun-sarılılar, genç çalıştırıcı Arda Turan'ın isteği doğrultusunda sürpriz bir karar aldı.

ARDA TURAN VE ÖĞRENCİLERİ ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor, bu sezon Trendyol 1. Lig'de fırtınalar estirmeye devam ediyor. Ligde zirvede yer alan ve emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen eflatun-sarılı ekip, sergilediği oyunla alkış topluyor.

İNANILMAZ HAREKET! TARAFTARA BÜYÜK JEST...

Şampiyonluğa yürüyen Eyüpspor'da sürpriz bir karar alındı. Eflatun-sarılılar, Arda Turan'ın isteği doğrultusunda kalan maçlar için bilet fiyatlarını 10 TL olarak belirledi. Genellikle boş tribünler önünde top koşturan Eyüpsporlu futbolcuları motive etmek isteyen Arda Turan'ın bu nedenle bu kararı aldığı öğrenildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Arda Turan, bu sezon Eyüpspor'un başında şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalardan 17 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 37 yaşındaki genç çalıştırıcı, bu sonuçlarla maç başına 2.36 puan ortalaması yakaladı.