Ve Arda Güler'i resmen duyurdular! Herkes bunu bekliyordu...

La Liga'da Real Madrid forması giyen Arda Güler için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan ve takımdan ayrılacağı konuşulan milli oyuncu için dikkat çeken bir haber geldi. İşte Arda Güler haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sezon başında İspanyol devi Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine toplayan Arda Güler için sıcak bir gelişme yaşandı. Başkent ekibinde sakatlıklar peşini bırakmayan genç oyuncu için neredeyse tüm Türkiye'nin beklediği haberi İspanyol basını duyurdu.

ARDA GÜLER'DEN İYİ HABER

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çektikten sonra La Liga'nın dev ekibi Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan Arda Güler için iyi haberler gelmeye başladı. Forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler, ilk 11'de yer almaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Jude Bellingham'ın sakatlanmasının ardından pazar günü oynanacak Rayo Vallecano maçında Arda Güler ilk 11'de oynayacak.

KİRALANMASI GÜNDEMDEYDİ

Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan milli oyuncunun son günlerde başka bir takıma kiralanacağı gündeme gelmişti. İngiltere'den Tottenham, Almanya'dan ise Bayer Leverkusen'in Arda'yı kiralamak için Madrid ile görüştüğü iddia edilmişti.

REAL MADRID RAKAMLARI

Arda Güler, Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 4 maçta sadece 89 dakika süre bulabildi. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda gol veya asist katkısı veremedi.

www.aksam.com.tr