Ve Arda Güler transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı

La Liga'da Real Madrid forması giyen Arda Güler için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Başkent ekibine yeni yeni uyum sağlamaya çalışan milli oyuncunun geleceği netleşti. İşte Arda Güler haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sezon başında dünya devi Real Madrid'e rekor bir bonservis bedeliyle transfer olarak tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'in geleceği merak konusuydu. Madrid ekibinde henüz sezon başlamadan yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Arda'nın tecrübe kazanması için bir başka takıma kiralanması gündemdeydi. Yıldız oyuncu, geleceği hakkında kararını verdi.

ARDA GÜLER TRANSFERE SON NOKTAYI KOYDU

Fenerbahçe'den ayrılarak dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, hakkında çıkan transfer iddialarını bitirecek bir açıklama yaptı. İspanyol basınında yer alan habere göre; Arda Güler, Madrid yönetimine önümüzdeki sezonda da takımda kalacağını kendisi için en iyi yolun bu olduğunu söyleyerek transferine son noktayı koydu.

FİZİKSEL DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Real Madrid'e transfer olduktan sonra fiziksel olarak yetersiz olduğu ve güç bakımından çok zayıf olduğundan dolayı La Liga'da mücadele etmesinin zor olacağı yönünde birçok haber çıkmıştı ve milli oyuncunun kalıcı olması için fiziksel olarak güçlenmesi gerektiğinin altı çizilmişti. Arda Güler, bütün bu uyarıları dikkate alarak Madrid ekibinde özel bir program ile çalışarak büyük bir değişime imza attı.

MADRID RAKAMLARI

Arda Güler, Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda sadece 1'i ilk 11 olmak üzere 7 maçta süre bulabildi. 19 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 1 kez fileleri havalandırarak skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr