Ve Anthony Martial'i resmen duyurdular: Bonservisi bile belli! Süper Lig'de dengeleri değiştiren transfer...

Sarı lacivertlilerde sürpriz Anthony Martial gelişmesi yaşanıyor. Manchester United'da forma giyen başarılı forvetin transferini Ada basını duyurdu. İşte Anthony Martial haberinin detayları...

Ara transfer dönemine girilirken kadrosunu güçlendirme niyetinde olan Fenerbahçe, forvet pozisyonu için harekete geçti. Umut Nayir ve Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı kolları sıvayan sarı lacivertli kulübün yöneticileri, Manchester United'ın Fransız yıldızı Anthony Martial'i renklerine bağlamaya oldukça yakın.

ANTHONY MARTIAL FENERBAHÇE YOLUNDA

İngiliz basınına göre Fenerbahçe, Anthony Martial'in transferi konusunda oyuncunun kulübü Manchester United ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Uzun süredir takımdan ayrılması beklenen Fransız futbolcunun, 6,8 milyon euro karşılığında bonservisinin alınacağı iddia edildi. 28 yaşındaki forvetin önümüzdeki günlerde İngiltere'den ayrılması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR

Manchester United, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anthony Martial'den gelir elde etmenin planlarını yapıyor. Ara transfer döneminde oyuncuyla yollarını ayırmakta kararlı olan Kırmızı Şeytanlar, Fenerbahçe'den gelen teklifi makul bir bedel karşılığında kabul edeceğini belirtmişti.

MANCHESTER UNITED RAKAMLARI

İngiliz kulübüyle 9.sezonunu yaşayan Anthony Martial, 317 karşılaşmada forma giydi. Fransız yıldız bu maçlarda 90 gol ve 55 asistlik skor katkısı üretti.

www.aksam.com.tr