Ve anlaşma resmen sağlandı! Uğurcan Çakır 3 yıllığına hayırlı uğurlu olsun

Uğurcan Çakır, uzun yıllardır terlettiği Trabzonspor formasına veda etmeye hazırlanıyor. Başarılı eldiven, EURO 2024 sonrası yeni kulübüne üç yıllık imzayı atacak. Uğurcan Çakır'in yeni adresini İngiliz basını duyurdu. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Bordo mavili formayla 12 seneyi geride bırakan Uğurcan Çakır, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Son dönemde ayrılacağının sinyallerini de veren 28 yaşındaki eldivenin yeni adresi belli oldu. Suudi ekibi Al-Ahli, milli kaleci ile anlaşma aşamasında.

UĞURCAN ÇAKIR, MERİH DEMİRAL'IN YANINA GİDİYOR

Suudi Arabistan Ligi'nde bir başka milli futbolcu Merih Demiral'ın da formasını giydiği Al-Ahli, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak için gün sayıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Milli kaleciyi transfer etmek için girişimlerini hızlandıran Suudi ekibinin Trabzonspor ile bonservis konusunda anlaştığı aktarıldı. Al-Ahli'nin, Uğurcan Çakır için bordo mavililere 12 milyon euro ödeyeceği ve oyuncuya da 3 yıllık kontrat önerileceği belirtildi.

CELTIC O RAKAMLARA ÇIKAMIYOR

İskoç devi Celtic, sezonun bitmesiyle emekliye ayrılan kalecisi Joe Hart'ın yerine Uğurcan Çakır'ı istiyordu. Haberin detaylarında yeşil beyazlıların Suudi ekibinin teklif ettiği rakamlara çıkamadığı için 28 yaşındaki kalecinin transferinden çekildiği ifade edildi.

EURO 2024 SONRASI RESMİYET KAZANACAK

A Milli Takım'ın mücadele edeceği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için kadroda bulunan isimlerden olan Uğurcan Çakır'ın transferi turnuva sonrasında resmiyet kazanacak.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 42 maçta görev alan Uğurcan Çakır 13 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı. Başarılı file bekçisinin güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro...

www.aksam.com.tr