Ve Anderson Talisca'yı resmen duyurdu! Herkes bu haberi bekliyordu...

Beşiktaş'ta başkan adayı Hasan Arat, kulübün eski futbolcularından Anderson Talisca ile ilgili taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Siyah beyazlı kulübün destekçileri, bu haberin ardından uzun süredir beklediği yıldız futbolcu için heyecanlı bekleyişe başladı. İşte Anderson Talisca haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Uzun süredir adı Beşiktaş ile anılan Anderson Talisca için sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda yapılacak olan başkanlık seçimlerde adaylardan biri olan Hasan Arat, Portekizli yıldız için çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Arat, seçimi kazanırsa Talisca ile görüşeceklerini açıkladı.

ANDERSON TALISCA İLE GÖRÜŞÜLECEK

2016-17 yılında Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca, siyah beyazlı forma ile sergilediği performans ile adeta taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Yalnızca iki sezon formasını giydiği Beşiktaş'ta ligi domine eden Portekizli oyuncunun ismi son günlerde sık sık Beşiktaş ile anılıyordu. Son olarak Beşiktaş'ın başkanlığına aday olan Hasan Arat seçimi kazandığı takdirde Anderson Talisca ile görüşeceğini açıkladı.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE DE ADI GEÇMİŞTİ

Yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Beşiktaş'ta Anderson Talisca'nın ismi gündeme gelmiş ancak, mevcut şartlardan dolayı transferin gerçekleşmediği açıklanmıştı.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 80 maça çıkmış ve 37 gol 14 asist üreterek dikkatleri üzerine çekmişti.

www.aksam.com.tr