Ve Anderson Talisca transferi sonunda bitti! Beklenen resmi açıklama geldi

Anderson Talisca'nın uzun süredir adı Galatasaray ile anılıyordu. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan ayrılmak istediği iddia edilen yıldız oyuncu Anderson Talisca'nın geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Anderson Talisca için Galatasaray iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı-kırmızılılardan resmi açıklama gelirken Anderson Talisca'nın da Al Nassr'daki kaderi belli oldu.

ANDERSON TALISCA-GALATASARAY İDDİALARI

Türkiye'de bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve Süper Lig'e damga vuran Anderson Talisca için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmak istediği iddia edilmiş ve hatta anlaşmaya varıldığı dahi ileri sürülmüştü.

TRANSFER İÇİN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray cephesinden Anderson Talisca için resmi açıklama geldi. Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Brezilyalı yıldızın maaşının yüksek olduğunu belirtirken, "Şu an için böyle bir ilgi yok." açıklamasını yaptı ve transfer iddialarına noktayı koydu.

SUUDİ ARABİSTAN'DAKİ GELECEĞİ BELLİ OLDU

Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddiaları ile gündeme gelen Anderson Talisca'nın geleceği belli oldu. Arap basınında yer alan habere göre; Talisca, iddiaların aksine Al Nassr'da mutlu ve sözleşmesi bitmeden Arap ekibinden ayrılmayı düşünmüyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, geçtiğimiz sezon Al Nassr formasıyla 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2270 dakika süre alan 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 21 gol ve 2 asistle skora etki etti.