Ve Anderson Talisca transferi resmen gerçekleşiyor! Havalimanına akın edecekler

Anderson Talisca transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Adı Beşiktaş'la anılan Brezilyalı yıldızın ülkesine dönmeye hazırlandığı kaydedildi. Anderson Talisca transferi için Flamengo başkan yardımcısı, oyuncuya sürpriz bir telefon açtı. İmzaların atılması durumunda Brezilyalıya havalimanında tarihi bir karşılama yapılacak.

www.aksam.com.tr

Anderson Talisca'nın yeni adresi şekilleniyor... Eski kulübü Beşiktaş'a transfer olacağı belirtilen başarılı futbolcuyla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Anderson Talisca'nın yıllar sonra ülkesine dönme hazırlığı yaptığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.

ANDERSON TALISCA RESMEN GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaşlı taraftarların heyecanlı bir şekilde transferini beklediği Anderson Talisca sürpriz bir imzaya hazırlanıyor. Yeni sezonda tüm kulvarlarda şampiyonluk hedefleyen Flamengo'nun Anderson Talisca için resmi adımları atmaya başladığı haberleri ülke basınında geniş yankı buldu.

"BREZİLYA'YA DÖNMEK İSTEMEZ MİSİN ANDERSON TALISCA?"

Anderson Talisca'ya telefon açan Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz'ın oyuncuya "Brezilya'ya dönmek istemez misin?" diye sorduğu belirtildi. Teknik direktörlük görevine Vitor Pereira'yı getirmeye hazırlanan Flamengo'nun, Al-Nassr'dan ayrılması beklenen Anderson Talisca'yla turnayı gözünden vurmak istediği kaydediliyor.

6 MAÇTA 5 GOLÜ VAR

Anderson Talisca, Al-Nassr formasıyla bu sezon ligde 6 maçta 5 gol kaydetti. 28 yaşındaki Brezilyalının kulübüyle 1,5 yıl daha kontratı bulunuyor. Anderson Talisca'nın kariyerinde 9 kupası bulunuyor.

www.aksam.com.tr