Ve Anderson Talisca transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı...

Suudi Arabistan'da Al-Nassr formasıyla kariyerine devam eden Anderson Talisca için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig devleriyle anılan Anderson Talisca'dan sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve performansıyla Türkiye'de iz bırakan oyuncular arasına ismini yazdıran Anderson Talisca'nın transferde adı yeniden Süper Lig'im dev ekipleriyle anılmaya başladı. Son olarak Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Talisca'nın Fenerbahçe'ye gelmek istediğini iddia etmişti. Yıldız oyuncu, bu konu hakkında bir paylaşım yaparak transferi resmen bitirmiş oldu.

ANDERSON TALISCA, FENERBAHÇE'YE TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Al-Nassr'da geleceği merak konusu olan ve adı ciddi bir şekilde Fenerbahçe anılan Anderson Talisca için Aziz Yıldırım, gelmek istediğini iddia etmiş ve yapılacak olan seçimi kazanması takdirde Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmek istediğini öne sürmüştü. Taraftarları heyecanlandıran bu açıklamanın ardından başarılı oyuncu Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Al-Nassr'da kalacağını açıkladı.

İşte o paylaşım

SEZON RAKAMLARI

Anderson Talisca, sarı-lacivertli ekiple bu sezon 25 resmi maçta 2029 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki 10 numara oyucusu bu mücadelelerde 25 gol ve 4 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr