Ve Anderson Talisca transferi hayırlı uğurlu olsun! Bizzat kendisi açıkladı

Anderson Talisca için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen yıldız oyuncu Anderson Talisca, formasını giymek istediği takımı açıkladı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'dan flaş bir açıklama geldi. Brezilya basınına çarpıcı açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu Anderson Talisca, gelecek yıllarda formasını giymek istediği takımı açıkladı.

ANDERSON TALISCA, 2021'DEN BERİ ARABİSTAN'DA

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Anderson Talisca, 2021'in yazında Guangzhou FC'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a 8 milyon euro bonservisle transfer oldu. Uzun süredir Arap ekibinde forma giyen Talisca, geçtiğimiz yaz Süper Lig ekipleriyle anılmıştı.

YENİ ADRESİNİ KENDİSİ DUYURDU

Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Anderson Talisca, gelecek yıllarda ülkesi Brezilya'da forma giymek istediğini belirtirken, "Corinthians'ta forma giymek en büyük arzum ve kariyerimi ülkemde noktalamayı planlıyorum." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Corinthians'ın Talisca için harekete geçtiği ve önümüzdeki yaz bu transferi bitirmek istediği de iddia edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 12 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 11'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 956 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, 14 gol ve 2 asistle skora etki etti.