Ve Anderson Talisca transferi hayırlı olsun! Kutlamalar başladı bile: 2025'e kadar imza

Arapsaçına dönen Anderson Talisca transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Flamengo'nun gündemindeki Brezilyalı yıldız beklenmedik bir karar aldı. Al-Nassr'ın bırakmadığı Anderson Talisca, takımıyla olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatma konusunda anlaşma sağladı. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Anderson Talisca'nın yeni takımının neresi olacağı merak konusuydu. Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı geri getirmek istediği belirtilirken, oyuncuya talip olan son takım Flamengo olmuştu. Anderson Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılacağı belirtilirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

ANDERSON TALISCA NE BEŞİKTAŞ'A NE FLAMENGO'YA

Beşiktaş'ın transferi için büyük bir fedakârlık beklediği Anderson Talisca için Flamengo devreye girmişti. Brezilya ekibinin başkan yardımcısı, yıldız oyuncuya telefon açmış ve teklifini iletmişti. Buna karşın Al-Nassr, Anderson Talisca'nın takımdan ayrılmasına razı olmamıştı.

ANDERSON TALISCA'NIN SÖZLEŞMESİ 1 YIL DAHA UZATILIYOR

Anderson Talisca'nın isminin birçok kulübe yazılması üzerine Al-Nassr harekete geçti. Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Suudi ekibi, sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan Brezilyalının kontratını 1 yıl daha uzatmak için oyuncuyla anlaşma sağladı. Anderson Talisca'nın kısa süre içinde Al-Nassr ile yeni sözleşmeyi imzalayacağı spor muhabiri Saud Al-Sarami tarafından duyuruldu.

2021-22 sezonunun başından beri Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca, Suudi temsilcisinde çıktığı toplam 39 maçta 27 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı.

www.aksam.com.tr