Ve Anderson Talisca transferi bitti! Resmen duyurdular

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca için Türkiye'ye döneceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Yıldız futbolcu için resmi açıklama geldi. İşte Anderson Talisca ile ilgili sözler...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray gelecek sezona güçlü transferlerle girmek istiyor. Son olarak sarı kırmızılıların gündemine Anderson Talisca gelmişti. Süper Lig'de daha önceden Beşiktaş forması giyen başarılı Brezilyalı hakkında sarı kırmızılıların Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu.

ANDERSON TALİSCA AÇIKLAMASI

Mauro Icardi transferini resmiyete kavuşturmak isteyen Galatasaray, transferde önemli isimleri de kadrosuna katmak istiyor. Erden Timur, sarı kırmızılılara geleceği söylenen Anderson Talisca iddialarına şu sözlerle cevap verdi:

"Anderson Talisca yüksek maaş alan bir oyuncu. Bizim o maaşı karşılamamız mümkün değil. Maaşları düşük olacaksa tabii ki Anderson Talisca'yı isteriz ama maaşlar çok yüksek orada."

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Al Nassr'da bu sezon 27 maça çıkan Anderson Talisca, 25 kez ilk 11'de görev aldı. Tam 21 kez fileleri sarsmayı başaran Brezilyalı oyuncu 2 de asist yaptı.