Ve Anderson Talisca ''Tamam'' dedi! Yılın transferini duyurdular: Havalimanı dolup taşacak...

Anderson Talisca için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Al Nassr'da forman giyen ve adı yeniden eski takımı Beşiktaş'ın gündemine gelen yıldız oyuncu Anderson Talisca'nın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'nın yeni adresi belli oldu. Adı eski takımı Beşiktaş ile de gündeme gelen yıldız oyuncu Anderson Talisca, ülkesi Brezilya'ya dönmeye hazırlanıyor.

ANDERSON TALISCA, BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi sonrası başkanlığa Hasan Arat'ın seçilmesinin ardından transferde gündeme gelen isim yine Anderson Talisca oldu. Geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlıların, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ileri sürülmüştü.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Brezilya basınında yer alan habere göre; Anderson Talisca, ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Corinthians ile sözlü olarak anlaşan yıldız oyuncu kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Sambacı ekip bu transferi bitirmek için seferber olmuş durumda.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 18'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1579 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 20 gol ve 3 asistle skora etki etti.