Ve Anderson Talisca herkesi ters köşe yaptı! Transferi bizzat kendisi açıkladı...

Anderson Talisca'dan sürpriz bir hamle geldi. Al Nassr'da forma giyen ve adı uzun süredir Beşiktaş ile gündeme gelen yıldız oyuncu Anderson Talisca, geleceği için Brezilya basınına konuştu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı uzun süredir Beşiktaş ile gündemde olan Anderson Talisca için sürpriz bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncu Anderson Talisca, Al Nassr'ın ardından formasını giymek istediği takımı Brezilya basınına açıkladı.

ANDERSON TALISCA, BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Geçtiğimiz yazdan bu yana Beşiktaş'ın gündemindeki en önemli isimlerden biri de Anderson Talisca oldu. Geçtiğimiz yaz transferi gerçekleşmeyen Talisca'nın ismi başkanlığa Hasan Arat'ın seçilmesiyle yeniden gündeme geldi.

YENİ ADRESİNİ KENDİSİ DUYURDU

Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, Brezilya basınına geleceği için flaş bir açıklama yaptı. Arap ekibiyle olan sözleşmesinin 2026'nın yazında biteceğini belirten Talisca, "Kariyerimi Brezilya'da bitirmek istediğimi her zaman söyledim. Taraftarı olduğum Corinthians'ta oynamak konusunda her zaman çok güçlü bir isteğim var ve gelecekte sanırım olacak." dedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 19 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1489 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız oyuncu, 19 gol ve 2 asistle skora etki etti.